Press ESC to close

Recreatie Te Boomsgoed

In Montferland ligt Recreatie te Boomsgoed die bestaat uit een camping, groepsaccommodatie, zwembad en manege. De recreatie ligt dichtbij de Duitse grens en op loopafstand van recreatiegebied Stroombroek. Maak een heerlijke boswandeling door het Bergherbos of ontdek per fiets of te voet het Montferlandse land.

Kamperen in het groen

Recreatie Te Boomsgoed is kindvriendelijk, gastvrij en ongedwongen. Op onze camping kunt u terecht voor jaar- of seizoenplaatsen en diverse kampeerarrangementen. De royale kampeerplaatsen zijn afgebakend met beukenhagen. Uiteraard bent u ook voor enkele dagen of weken van harte welkom. U kunt dan kiezen voor een afgebakende plaats in een van de hofjes of te kamperen op de gezellige kampeervelden.

Trekkershut

Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat ons eigen Nederland een prima vakantieland is. Zwerven door onze uitgebreide bossen, lekker dwalen over bloeiende heidevelden, is een plezierige en uiterst avontuurlijke manier om het eigen land te verkennen.
Tijdens zo’n tocht moet je niet te veel bagage bij je hebben. Daarom is de trekkershut een uitstekende rust- en verblijfplaats. De hut is geschikt voor vier personen en biedt de liefhebber een goed bed, een kooktoestel, zitgelegenheid. Recreatie Te Boomsgoed beschikt over een tweetal, standaard trekkershutten. De hutten zijn verwarmd.

Voorzieningen

Campers zijn van harte welkom op onze camping. Mocht u laat arriveren dan is er de speciale camperplek voor de slagboominstallatie, waar u de nacht veilig kunt doorbrengen. Het sanitair gebouw heeft prima voorzieningen, zodat ook hier aan uw wensen tegemoet gekomen wordt. U vindt hier onder andere douches, toiletten, een baby- wasgelegenheid, een wasserette met wasmachine en droger, stortplaats voor uw chemisch toilet, groente-/vaatwasplaats met gratis warm water. In onze kiosk en op het terras kunt u terecht voor broodjes, koffie, drankjes, ijs, snacks, pizza etc.

Activiteiten

Vanuit uw eigen caravan of tent kunt u genieten van uw spelende (klein)kinderen. Zij vermaken zich prima in de grote speeltuin, de midgetgolfbaan en kunnen deelnemen aan het recreatieprogramma. Tijdens de voorjaars- en zomervakantie worden voor groot en klein allerlei activiteiten georganiseerd. Bij slechter weer worden activiteiten in de nieuwe grote binnenruimte georganiseerd. Dit kan variëren van beachvolleybal tot en met fietscross, van paardrijden tot zeskampen. De kinderen zullen zich nooit vervelen. In het recreatieprogramma worden ook onze paarden en pony’s betrokken. Het is mogelijk op afspraak deel te nemen aan het lesprogramma of een bosrit te maken. Ook voor de wat oudere bezoeker is het aangenaam bij Te Boomsgoed. Er heerst rust, maar toch ook een gezellige bedrijvigheid.

De omgeving

Recreatie Te Boomsgoed is prachtig gelegen in de Achterhoek op 4 km afstand van Doetinchem en ’s Heerenberg en 10 km. van de stad Emmerich. Het geheel is omgeven door heuvellandschap en uitgestrekte bossen. De omgeving biedt u veel bezienswaardigheden en een ruime keuze uit fiets- en wandelroutes en ruiterpaden.

Contact

Recreatie te Boomsgoed
Langestraat 24
7047 AP Braamt
0314-651890
www.teboomsgoed.nl

TIPS voor campings in de omgeving van Braamt;