Press ESC to close

Karels Restaurant Hotel

Karels Restaurant Hotel is een plek in het Montferland waar u goed kunt vertoeven. Gasten komen terug naar vanwege de oprechte gastvrijheid, de heerlijke keuken en de prachtige ligging.

Kamers

Aan de rand van het Bergherbos komt u bij Karels Restaurant Hotel terecht in een oase van rust. De hotelkamers zijn warm en sfeervol ingericht. Tevens zijn de kamers voorzien van alle gemakken. U zult zich snel thuis voelen in de kamer. Het thuisgevoel wordt versterkt door de hedendaagse kunst die er hangt. Wilt u er een op en top weekendje weg van maken? Dan kunt u ook kiezen voor één van de aangeboden arrangementen. Bijvoorbeeld een culinair, romantisch of wandelarrangement!

Restaurant

Een huiskamerrestaurant met een informele en warme sfeer, een plek voor pure ontspanning en culinair genot. Dat kan bij Karels Restaurant.

Chef Paskal is klassiek geschoold met een Franse basis, maar geeft aan ieder gerecht een moderne twist. De puurheid van producten staat centraal en zijn waar mogelijk afkomstig uit de nabije omgeving.

Sommelier Layla verdiept zich met name in de klassieke wijnwereld en neemt haar gasten graag mee op reis. Enkele wijnen op de wijnkaart zijn rechtstreeks door haarzelf geïmporteerd en daarmee plaatst zij haar eigen handtekening. 

Activiteiten

Karels Restaurant Hotel ligt in Braamt. Braamt maakt onderdeel uit van de gemeente Montferland. Zowel Braamt als de omgeving bieden diverse activiteiten en bezienswaardigheden aan. Neem deel aan een activiteit of bezoek een van de bezienswaardigheden die de omgeving rijk is. Bezoekt u het Bergherbos of Kasteel Huis Bergh? Of wilt u vanaf grote hoogte uitkijken op de omgeving via uitkijktoren Hulzenberg? Na een heerlijke dag uit kunt u dineren bij Karels Restaurant. Val na een fantastisch diner in slaap in een van Karels Hotel’s kamers.

Contact

Karels Restaurant Hotel
Hooglandseweg 6
7047 CN Braamt
0314-760222
info@karelsrestaurant.nl
www.restaurantkarels.nl

TIPS voor hotels in de omgeving van Braamt;