Press ESC to close

Woodies! eten & drinken

Woodies! eten & drinken

Aan de plas van recreatiegebied Stroombroek in Markant Outdoorcentrum ligt midden in de natuur Woodies. Een bezoek aan restaurant Woodies biedt een bijzondere beleving, omdat het restaurant wordt gecombineerd met Markant Outdoorcentrum. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het comfortabele terras. Het terras biedt uitzicht over het water.

Gelegenheidscateraar

Woodies is catering in de breedste zin van het woord. Van compleet verzorgde bruiloft tot aan koffietafel. Alles vindt plaats onder 1 dak. Woodies kan de catering verzorgen voor uw bruiloft, uw bedrijfsfeest of de uitvaart.

Bruiloft: jullie trouwdag dient tot in de puntjes verzorgd te worden. Woodies maakt daar graag onderdeel van uit. Zij kunnen alleen de catering verzorgen, maar ook het complete plaatje.

Bedrijfsfeest: viert u binnenkort een jubileum of wilt u een bedrijfsfestival geven? Woodies kijkt graag mee naar uw wensen om het totaalplaatje te kunnen verzorgen.

Uitvaart: het team van Woodies zorgt ervoor dat het uw gasten aan niks ontbreekt. Tevens zorgen zij ervoor dat zij niet zichtbaar aanwezig zijn. Woodies verzorgt graag een hapje en/of drankje, de koffietafel of de aankleding. Woodies denkt graag met u mee voor een dierbare dag.

Heeft u liever een andere soort catering of staan uw wensen er niet tussen? Woodies licht graag haar ervaringen toe tijdens een persoonlijk gesprek. Bovendien kan Woodies feilloos inspelen op wensen zoals diëten.

Foodtrucks

Woodies heeft voor elke gelegenheid de juiste foodtruck. Tevens kan Woodies in eigen beheer gezelschappen van 10 tot 25.000 personen bedienen.

Wilt u tijdens een begrafenis of crematie een koffie-to-go? Dan bent u op zoek naar een koffietruck. Geeft u een bedrijfsfeest waarvan een groot deel man is dan is de SMOQE met een overdaad aan barbecue gerechten de juiste keuze. Woodies kijkt met u naar uw wensen voor jullie bruiloft of jubileum.

Streektruck: wilt u genieten van een compleet aanbod aan streekproducten? Woodies kan samen met een aantal, veelal biologisch geteelde producten dit verzorgen. Woodies werkt onder andere samen met Wijngoed Montferland en De Elsenhof. De producten die worden gebruikt zijn eerlijke producten.

Frietwagen aan huis: onbeperkt kunnen snacken of aan het einde van een feestavond genieten van een puntzak verse friet. Niemand zegt daar nee tegen. Woodies kan in een tal van arrangementen de vette hap extra bijzonder maken.

Catering

Het cateringaanbod van Woodies is ruim en divers. Tevens biedt het cateringaanbod voor ieder wat wils. Van ontbijt tot aan Live Cooking. Van hapjes catering tot aan winter buffetten. Een kleine selectie van het cateringaanbod wordt toegelicht.

Ontbijt: de ontbijten van Woodies bestaan uit diverse soorten broodjes, beleg, fruitsalade en diverse warme gerechten.

Live Cooking: Woodies biedt verschillende Live Cooking arrangementen aan. Wilt u samen met uw gezelschap genieten van diverse burgers? Of kiest u toch liever voor Go Wild?

Hapjes catering: bij hapjes catering kunt u denken aan standaard of luxe hapjes, borrelplanken en hapjes buffetten.

Winter buffetten: laat u zich verrassen door een stamppotten buffet of unieke stamppotten? Of wordt het toch een wild buffet.

Openingstijden

Kijk op de website voor alle catering mogelijkheden.

Locatie

Gildeweg 7
7047 AR Braamt
0315 – 239 746
info@woodiesetenendrinken.nl
www.woodiesetenendrinken.nl