Press ESC to close

Karels Restaurant

Restaurant
Een huiskamerrestaurant met een informele en warme sfeer, een plek voor pure ontspanning en culinair genot. Dat kan bij Karels Restaurant. Chef Paskal is klassiek geschoold met een Franse basis, maar geeft aan ieder gerecht een moderne twist. De puurheid van producten staat centraal en zijn waar mogelijk afkomstig uit de nabije omgeving.

Sommelier Layla verdiept zich met name in de klassieke wijnwereld en neemt haar gasten graag mee op reis. Enkele wijnen op de wijnkaart zijn rechtstreeks door haarzelf geïmporteerd en daarmee plaatst zij haar eigen handtekening. 

Karels Restaurant staat voor pure eenvoud en herkenbare ingrediënten. U wordt van harte welkom geheten in het restaurant. We adviseren u graag over een bijpassende wijn bij uw gerecht.

Op mooie, zonnige dagen kunt u in de prachtige tuin eten.

De combinatie van oprechte gastvrijheid, de voortreffelijke keuken en de prachtige ligging zorgen ervoor dat de gasten steeds weer terugkomen.

De meeste mensen beleven een leuke en gezellige avond bij Karels Restaurant!

Bij Karels Restaurant kunt ook terecht voor feestelijke gebeurtenissen. Hierbij kunt u denken aan een verjaardag, babyshower, pensionering, bruiloft etc.

Wilt u na een gezellige avond uit niet naar huis? Blijf dan overnachten in een van de warm- en sfeervol ingerichte hotelkamers.

Openingstijden
Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

Contactgegevens
Hooglandseweg 6
7047 CN Braamt
06-47756520
info@restaurantkarels.nl
www.restaurantkarels.nl

TIPS voor restaurants in de omgeving van Braamt;